Bli medlem

Som medlem i BITR får du gjøre yoga og se hvilken effekt dette gir deg over tid. Vår filosofi er enkelt oppsummert: "Do good and be good"

1. Kom på drop-in

Det eneste som kreves for å bli medlem av BITR er at du forplikter deg til å møte opp. At du vil prøve dette noen ganger, gi det litt tid og se hvilken effekt det har over tid. Det er ikke noe forhåndskrav for å bli medlem. Kom som du er. Det koster ingenting, men gi det en sjanse og observer hva som skjer med deg i prosessen.  

1

Drop-in

2

Medlem/Frivilig

3

Veileder

4

Instruktør

Alle kan komme på drop-in når som helst, du må ikke være medlem for å delta.

2. Hva vil det si å være medlem?

Som medlem får du tilgang til alle våre klasser, aktiviteter og reiser. Alle medlemmer får info om dette på mail eller sms og har muligheten å delta etter kapasitet.  Alle våre medlemmer vil også få muligheten på å være med på dugnadsarbeid, gjør noe bra for andre og være med på en tur til India i slutten av året. Som medlem i BITR vil du kjenne en naturlig livskraft bruse igjennom dine årer og at du har masse å tilføre livet. Vår filosofi er enkelt oppsummert: ”Do Good and be Good”.

Erfarne medlemmer blir ofte invitert til å veilede andre, eller får mulighet til å utdanne seg til yogainstruktør (punkt 3 og 4).

Do good be good

Hvordan bli medlem

1

Meld din interesse

2

Bli kontaktet av instruktør

3

Kom på drop-in

4

Medlemsamtale og registrering