top of page
ram148

HJERTELIG TAKK

For at denne vakre pilegrimsleden finnes. Det har satt sine spor, vi har kommet i mål og vandret fra Gudbrandsdalen til Nidaros. Vi har fått oppleve glede, gråt, oppturer, nedturer, vakker natur og et storslått landskap. Vi har kjent oss ivaretatt og støttet av alle lokale venner, vertskap og alle som tilrettelegger for at denne vandringen er mulig.

Å være pilegrim handler om å møte livet, oss selv og andre. Å se alt det vakre vi er en del av og åpne seg til nye perspektiver i livet. Å være lydhør ovenfor våre mentale tilstander, å kunne være med seg selv, tune seg inn på verdier som holder i lengden og utvikle tålmodighet, selvaksept og mestringsfølelse i hvert steg. Å kunne se andre for den de er og utvikle empati og erkjennelse over de ulike utfordringer alle mennesker står i.

Å være pilegrim handler også om å komme hjem. Finne ro i sinnet, hvile i hjertet og oppleve en indre klarhet og kraft som bare er. Det er uendelig vakkert å få oppleve en sinnsro, en kjærlighet til livet og en takknemlighet over det man har og de menneskene man har rundt seg i livet. Ingen er bare det du ser, så det hjelper å løfte blikket, se nye perspektiver, slippe alle antagelser og å lære seg å romme det som er.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre støttespillere, nasjonalt pilegrimssenter og den Norske Kirke som tilrettelegger og muliggjør denne vandringen. Det er en stor ære å kunne ta del i denne reisen.


JA NATUREN ER VAKKER, ALLE MENNESKER LIKE SÅ,

MEN OPPVÅKNINGEN PÅ INNSIDEN, DEN ER HELT RÅ!





40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page